Diensten

Onze diensten

VERBOUW OF NIEUWBOUW

Het realiseren van uw droomhuis kan in vele verschillende stijlen en types. Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige verbouwingen en willen u graag adviseren in de mogelijkheden hierin. Zoals een uitbouw, dakopbouw, plaatsen van nieuwe (kunststof) kozijnen en puien. Wij maken een offerte op basis van uw ideeën/wensen en onze ervaring!

RENOVATIE

Voor het renoveren en restaureren van uw woning of gebouw kunt u voor verrassingen komen te staan. Met onze betrokkenheid en vakkennis kunt u vertrouwen op onze praktische oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van jaren-20 en jaren-30 woningen. Naast de werkzaamheden, adviseren en helpen wij u uiteraard door het gehele traject met uw keuzes, gebruikte materialen, veiligheid en duurzaamheid.

INSTALLATIE

U kunt ons inzetten als aannemer. Wij zorgen voor alle bijkomende werkzaamheden, 1 partner voor uw gehele verbouwing. Met onze innovaties en service creëren en bieden wij u complete oplossingen. Daarbij kunt u denken aan aanvullende installatie werkzaamheden en de aanleg van uw riolering. Daarnaast kunt u ons vragen voor vervanging / reparaties van uw dak en afvoer.

Veiligheid

Veiligheid is een van ons belangrijkste bedrijfswaarde. Onze eerste prioriteit tijdens het dagelijkse werk is veiligheid.

Samenleving

Wij vinden onze roots erg belangrijk. Daarom sponsoren wij alleen verenigingen in de omgeving van Achterveld.

Duurzaamheid

Wij hechten belang aan een klimaat neutrale bedrijfsvoering. Wij scheiden onze afval en gaan zo efficiënt als mogelijk met onze materialen om.

Zoekt u een professionele aannemer voor uw project?